Giriş Kayıt
Lionel Bernier

Lionel Bernier


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Lionel Bernier, yönetmen asistanı, oyuncu.

Yirmi melek, iki bebek (1970), Çapkınlar Kralı (1974), Les galettes de Pont-Aven (1975), Stad Delileri (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

The Raisins of Death
1978 Korku Çeşitli 6.2 1,577
1975 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 211
1975 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 571
1974 Macera Yönetmen Asistanı 5.1 228
1974 Macera Yönetmen Asistanı 5.1 402

Çapkınlar Kralı
1974 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 792

Stad Delileri
1972 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 540

Yirmi melek, iki bebek
1970 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 2,223
1962 Dram Oyuncu 4.7 147
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018