Giriş Kayıt
Lionel Bernier

Lionel Bernier


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Lionel Bernier, yönetmen asistanı, oyuncu.

Yirmi melek, iki bebek (1970), Çapkınlar Kralı (1974), Les galettes de Pont-Aven (1975), Stad Delileri (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

The Raisins of Death
1978 Korku Çeşitli 6.2 1,821
1975 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 216
1975 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 585
1974 Macera Yönetmen Asistanı 5.1 231
1974 Macera Yönetmen Asistanı 5.2 431

Çapkınlar Kralı
1974 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 989

Stad Delileri
1972 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 635

Yirmi melek, iki bebek
1970 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 2,259
1962 Dram Oyuncu 4.7 147
Film Altyazıları
Venom (3,065) A Simple Favor (2,761) First Man (1,982) Roma (1,503) Between Worlds (1,271) Lukas (1,013) The Predator (1,006) Sky Hunter (864) Mowgli (792) Goosebumps 2: Haunted Halloween (715)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,955) Vikings (2,876) The Flash (1,891) Supergirl (1,651) Supernatural (1,396) Counterpart (1,112) La Casa de Papel (864) Friends (717) The Big Bang Theory (707) Doctor Who (677)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018