Giriş Kayıt
Hélène Bernardin

Hélène Bernardin


Yönetmen Asistanı, Oyuncu Yönetmeni, Oyuncu

Hélène Bernardin, yönetmen asistanı, oyuncu yönetmeni, oyuncu.

Eti senin, kemigi benim (1976), Süper Jandarma (1979), Çilgin hayat (1978), Şamatacılar Sınıfı (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 31
1992 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.7 341

Kötü Kan
1986 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.3 5,622

Şamatacılar Sınıfı
1980 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 2,825

Süper Jandarma
1979 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 6,509

Çilgin hayat
1978 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 2,919

Eti senin, kemigi benim
1976 Komedi Yönetmen Asistanı 7.3 8,501

Vahşi Dilber
1975 Macera Yönetmen Asistanı 6.7 1,325
1972 Yönetmen Asistanı
Oyuncu
7.4 49
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019