Giriş Kayıt
Serena Berman

Serena Berman


Oyuncu

Serena Berman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.5 18,751
2009 Komedi Oyuncu 6.3 727
2003 Animasyon Oyuncu    
2002 Animasyon Oyuncu    

Yedi Kız Arkadaşım
1999 Komedi Oyuncu 6.0 995
Film Altyazıları
Deadpool 2 (5,101) Upgrade (4,300) Avengers: Infinity War (2,675) Down a Dark Hall (1,896) Tag (1,581) Skyscraper (1,553) Hereditary (1,438) Adrift (1,225) Ah-ga-ssi (734) Ready Player One (610)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,045) La casa de papel (1,816) Sharp Objects (1,659) Castle Rock (1,562) Preacher (1,512) The 100 (1,324) Vikings (827) Westworld (792) Suits (749) Black Mirror (735)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018