Giriş Kayıt
Danielle Berman

Danielle Berman


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Danielle Berman, set dekoratörü, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Akıl Defteri (2000), Felekten bir Gece (2009), Demir Adam 3 (2013), Özgürlük Yolu (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Set Dekoratörü 6.7 177,200

Vurguncular
2016 Komedi Set Dekoratörü 7.1 152,224

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Set Dekoratörü 7.4 237,235

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Set Dekoratörü 7.2 332,978

Lego Filmi
2014 Animasyon Sanat Bölümü 7.8 301,613

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Set Dekoratörü 7.2 679,367
2012 Komedi Set Dekoratörü 7.3 31,629

Felekten Bir Gece Daha
2011 Komedi Set Dekoratörü 6.5 430,228

Bağlanmak Yok
2011 Komedi Set Dekoratörü 6.2 196,558

Utanmaz
2011 Komedi Set Dekoratörü 8.7 168,707

Git Başımdan
2010 Komedi Set Dekoratörü 6.5 301,681

İlk Aşk
2010 Komedi Set Dekoratörü 7.7 74,426

Felekten bir Gece
2009 Komedi Set Dekoratörü 7.7 665,596
2009 Suç Set Dekoratörü 8.0 103,056
2008 Komedi Set Dekoratörü 7.0 3,580

Yasak Krallık
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 96,469

Özgürlük Yolu
2007 Macera Set Dekoratörü 8.1 521,084

Yanlış Rehine
2005 Komedi Set Dekoratörü
Sanat Bölümü
7.0 17,272

Doktor House
2004 Dram Set Dekoratörü 8.7 371,853

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Set Dekoratörü 6.4 49,434
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.4 16,266

Akıl Defteri
2000 Gizem Set Dekoratörü 8.5 1,022,404

Kanıt Peşinde
2000 Suç Set Dekoratörü 7.7 72,970

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Set Dekoratörü 8.2 86,076
2000 Komedi Set Dekoratörü 5.7 266

Ölümüne Kadar
1999 Komedi Set Dekoratörü 5.4 11,023
1999 Dram Set Dekoratörü 6.0 2,292
1998 Macera Set Dekoratörü 5.4 5,902
1998 Komedi Set Dekoratörü 2.4 5,563
1996 Aksiyon Set Dekoratörü 5.3 2,484

Duvarların Dili Olsa
1996 Dram Sanat Bölümü 7.1 3,692

Geri Döndüler 2
1996 Korku Set Dekoratörü 3.9 2,975
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.6 44,377
1996 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.6 63
1995 Korku Sanat Bölümü 3.8 1,644
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (432,934) American Gods (3,173) Supernatural (2,005) Gotham (1,985) Into the Badlands (1,895) The Big Bang Theory (1,862) Vikings (1,628) This Is Us (1,078) The Blacklist (1,031) Star Trek: Discovery (968)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019