Giriş Kayıt
Charles Berling

Charles Berling (61)


Oyuncu

Charles Berling, 30 Nisan 1958 Saint-Mandé, Seine [bugünkü Val-de-Marne], Fransa doğumlu oyuncu.

İmparatorun Yolculuğu (2005), O Kadın (2016), İlk İsim (2012), Son Moda Aşk (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Nisan 1958
Doğum Yeri: Saint-Mandé, Seine [bugünkü Val-de-Marne], Fransa
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 61 Komedi Oyuncu 5.5 92

Hangi Kadın
2019 61 Dram Oyuncu 7.1 353
2018 60 Komedi Oyuncu 6.2 87

Siyah Nehir
2018 60 Suç Oyuncu 6.2 1,650

Marvin
2017 59 Dram Oyuncu 7.1 924
2016 58 Biyografi Oyuncu 5.6 858
2016 Dram Oyuncu 6.3 2,232
2016 58 Oyuncu 6.5 262

O Kadın
2016 58 Dram Oyuncu 7.1 54,682
2016 58 Oyuncu 4.4 90
2016 Dram Oyuncu 6.5 478
2015 Suç Oyuncu 7.4 96
2015 57 Oyuncu 5.4 274
2014 56 Gerilim Oyuncu 6.6 758

Son Moda Aşk
2013 55 Komedi Oyuncu 6.4 8,005

Baldan Acı
2012 54 Belgesel Oyuncu 7.6 3,743

Sütü Bozuklar
2012 54 Dram Oyuncu 5.5 173

İlk İsim
2012 54 Komedi Oyuncu 7.3 13,746
2012 54 Oyuncu 6.2 39

Beyrut Oteli
2011 53 Dram Oyuncu 5.7 409
2011 53 Dram Oyuncu 4.2 127
2010 52 Aksiyon Oyuncu 4.7 357
2010 52 Suç Oyuncu 5.0 172
2009 51 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 15

Yaz Saati
2008 50 Dram Oyuncu 7.2 6,409

Sessiz Kaos
2008 50 Dram Oyuncu 6.9 3,637
2007 49 Dram Oyuncu 7.1 60
2007 49 Oyuncu 5.2 13

Paris'te Aşk
2006 48 Oyuncu 5.2 205
2006 48 Dram Oyuncu 6.7 957
2005 47 Dram Oyuncu 5.9 272
2005 47 Dram Oyuncu 6.2 204

Terketme Sanatı
2005 47 Komedi Oyuncu 5.4 401

İmparatorun Yolculuğu
2005 47 Belgesel Oyuncu 7.6 53,451

Gizli Ajanlar
2004 46 Suç Oyuncu 5.5 4,153
2003 45 Komedi Oyuncu 5.3 687

Güneşe Suikast
2003 45 Dram Oyuncu 6.5 130
2002 44 Gerilim Oyuncu 5.9 4,312

Babamı Nasıl Öldürdüm?
2001 43 Dram Oyuncu 6.9 963

Çocuk Oyunu
2001 43 Dram Oyuncu 5.2 687

Vahşi Ruhlar
2001 43 Dram Oyuncu 5.3 403
2001 43 Komedi Oyuncu 5.7 823

Comedy of Innocence
2000 42 Dram Oyuncu 6.7 800
2000 42 Dram Oyuncu 5.7 1,575

Alın Yazısı
2000 42 Dram Oyuncu 6.8 1,062
2000 42 Suç Oyuncu 6.3 625

Bir Tat Meselesi
2000 42 Suç Oyuncu 7.0 1,509

Can Sıkıntısı
1998 40 Romantik Oyuncu 6.2 1,823

Beni Seven Trene Binsin
1998 40 Dram Oyuncu 6.6 1,733
1997 39 Komedi Oyuncu 6.9 996

Gülünç İlişkiler
1996 38 Komedi Oyuncu 7.4 6,701
1996 38 Komedi Oyuncu 6.4 595

Nelly Ve Mösyö Arnaud
1995 37 Dram Oyuncu 7.4 3,797
1995 37 Komedi Oyuncu 6.1 11
1994 36 Dram Oyuncu 6.9 188
1994 Talk-Show Oyuncu 4.7 55
1994 36 Oyuncu    
1993 35 Müzik Oyuncu 6.3 64
1993 35 Biyografi Oyuncu 6.5 224
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,932) Black Mirror (1,969) The 100 (1,895) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,771) Big Little Lies (1,725) Swamp Thing (1,722) The Big Bang Theory (1,582) Shingeki no kyojin (1,451)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019