Giriş Kayıt
José Luis García Berlanga

José Luis García Berlanga


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yönetmen

José Luis García Berlanga, yönetmen asistanı, yapımcı, yönetmen.

Barbar Conan (1982), Kiralık Katiller (1984), La vaquilla (1985), Deprisa, deprisa (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jose Luis Gª Berlanga | Jose Luis Berlanga | José
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Yönetmen 5.7 413
2001 Korku Yapımcı 4.3 482
2000 Yönetmen
Yapımcı
5.6 577
1996 Komedi Yapımcı 4.2 108
1985 Komedi Yönetmen Asistanı 7.6 1,301

Kiralık Katiller
1984 Suç Yönetmen Asistanı 7.1 6,505
1983 Macera Yönetmen Asistanı 4.4 81
1983 Macera Yönetmen Asistanı 4.6 781

Barbar Conan
1982 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.9 128,308
1981 Suç Yönetmen Asistanı 7.1 893
1978 Komedi Yapımcı 5.0 133
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,248) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,949) Black Mirror (1,845) Shingeki no kyojin (1,707) The Big Bang Theory (1,645) Vikings (1,270) Swamp Thing (1,172) Breaking Bad (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019