Giriş Kayıt
Muazzez Tahsin Berkant

Muazzez Tahsin Berkant (84)


Senarist

Muazzez Tahsin Berkant, 01 Ocak 1900 Salonika, Osmanlı İmparatorluğu doğumlu senarist.

Kezban (1968) yapımıyla biliniyor.

Muazzez Tahsin Berkant, 03 Ekim 1984 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1900
Ölüm Tarihi: 03 Ekim 1984
Doğum Yeri: Salonika, Osmanlı İmparatorluğu
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Senarist 6.9 32
1971 71 Romantik Senarist 5.4 48
1971 71 Romantik Senarist 2.9 10
1970 70 Dram Senarist 5.9 92
1970 70 Romantik Senarist 5.5 72
1970 70 Romantik Senarist 5.5 92
1970 70 Romantik Senarist 5.8 18
1968 68 Dram Senarist    
1968 68 Dram Senarist 5.7 116
1968 68 Romantik Senarist 7.3 75
1968 68 Dram Senarist 6.8 85
1965 65 Romantik Senarist 6.7 18
1965 65 Dram Senarist 5.0 25
1965 65 Dram Senarist 6.0 27
1964 64 Komedi Senarist 5.6 32
1964 64 Romantik Senarist 5.4 7
1964 64 Romantik Senarist 6.4 11
1964 64 Dram Senarist    
1963 63 Dram Senarist    
1963 63 Romantik Senarist    
1962 62 Dram Senarist 6.4 16
1962 62 Dram Senarist    
1961 61 Komedi Senarist 5.7 78
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,429) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,773) Black Mirror (1,587) Shingeki no kyojin (1,573) The Big Bang Theory (1,493) Vikings (1,165) Swamp Thing (1,128) Friends (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019