Giriş Kayıt
Nir Bergman

Nir Bergman (49)


Senarist, Yönetmen, Kameraman

Nir Bergman, 08 Ağustos 1969 Haifa, İsrail doğumlu senarist, yönetmen, kameraman.

In Treatment (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ağustos 1969
Doğum Yeri: Haifa, İsrail
Diğer Bir İsmi: Asaf Zippor
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 45 Biyografi Senarist
Yönetmen
6.8 79
2010 41 Dram Yönetmen
Senarist
7.2 171
2008 Dram Senarist 8.3 14,060
2003 34 Dram 7.6 989

Kırık Kanatlar
2002 33 Dram Senarist
Yönetmen
7.6 2,150
1997 28 Dram Kameraman    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,808) Shameless (3,861) Castle Rock (2,869) Bodyguard (2,631) The First (1,832) La Casa de Papel (1,418) Fear the Walking Dead (1,282) The 100 (1,261) A Discovery of Witches (1,076) Friends (1,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018