Giriş Kayıt
Edward Berger

Edward Berger


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Edward Berger, yönetmen, senarist, yapımcı.

Patrick Melrose (2018), Deutschland 83 (2015), Jack (2014), (2018) The Terror (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yönetmen 8.2 15,947
2018 Macera Yönetmen
Yapımcı
8.1 25,256
2015 Dram Yönetmen 8.1 9,199
2014 Dram Senarist
Yönetmen
7.3 847
2002 Suç Yönetmen
Senarist
7.7 124

Olay Yeri
1970 Suç Yönetmen 7.2 2,082
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,701) This Is Us (2,356) The Flash (2,246) Star Trek: Discovery (1,998) Arrow (1,425) Vikings (1,410) American Gods (1,385) The Blacklist (1,138) Love, Death & Robots (889) The OA (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019