Giriş Kayıt
Gretchen J. Berg

Gretchen J. Berg (48)


Senarist, Yapımcı

Gretchen J. Berg, 08 Şubat 1971 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu senarist, yapımcı.

Pushing Daisies 1 (2007), Roswell 1 (1999), Ölümcül Bedel (2001), Wonderfalls (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Şubat 1971
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Gretchen Berg
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolu: Keşif
2017 Bilim-Kurgu Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.4 63,711
2013 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 39,077
2012 Komedi Yapımcı 6.9 7,952
2011 Aksiyon Senarist
Yapımcı
7.3 4,744
2011 Dram Yapımcı
Senarist
7.9 106,709
2009 Dram Senarist
Yapımcı
7.2 2,717
2007 Suç Senarist
Yapımcı
7.3 2,160

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Yapımcı
Senarist
8.4 50,941
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
6.9 853
2004 Dram Yapımcı
Senarist
7.0 894
2004 Komedi Senarist
Yapımcı
8.2 11,594
2003 Dram Yapımcı
Senarist
7.9 7,282

Ölümcül Bedel
2001 30 Korku Senarist 4.8 23,025

Roswell 1
1999 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 24,950
1995 Komedi Çeşitli 6.2 2,970

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Senarist
Çeşitli
6.3 27,749
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,673) Supernatural (3,348) Star Trek: Discovery (2,406) Love, Death & Robots (2,213) The Passage (1,815) Vikings (1,758) Shameless (1,508) The Flash (1,369) Project Blue Book (1,254) American Gods (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019