Giriş Kayıt
Justin Berfield

Justin Berfield (36)


Oyuncu, Yapımcı

Justin Tyler Berfield, 25 Şubat 1986 Los Angeles County, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Gerçek İsmi: Justin Tyler Berfield
Doğum Tarihi: 25 Şubat 1986
Doğum Yeri: Los Angeles County, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Justin Tyler Berfield
Takma İsmi: The Commercial Kid
Burcu: Balık
Boyu: 1.73 m
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 26 Komedi Yapımcı 6.3 72

Aşkın Logaritması
2010 24 Komedi Yapımcı 5.3 4,265
2010 Komedi Yapımcı 7.0 2,166
2007 21 Komedi Yapımcı 3.9 6,001

Aşk ve Sigara
2005 19 Komedi Yapımcı 6.2 12,420
2004 18 Komedi Oyuncu 4.5 4,562
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 28,525

Max Taşınıyor
2001 15 Komedi Oyuncu 5.4 8,240

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Oyuncu 8.1 132,162

Mucize Gözlük
1999 13 Aile Oyuncu 3.6 334

Sevimli Goril.
1998 12 Aile Oyuncu 3.5 172

3 Küçük Ninja
1992 6 Aksiyon 5.3 21,983
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022