Giriş Kayıt
Harold Berens

Harold Berens (92)


Oyuncu

Harold Isadore Berens, 04 Mart 1903 Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

The Pink Panther Strikes Again (1976) yapımıyla biliniyor.

Harold Berens, 10 Mayıs 1995 tarihinde (92 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Harold Isadore Berens
Doğum Tarihi: 04 Mart 1903
Ölüm Tarihi: 10 Mayıs 1995
Doğum Yeri: Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Mr. Harold Berens
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 89 Aksiyon Oyuncu 3.1 1,987
1991 88 Komedi Oyuncu 7.2 1,401

Pembe Panterin izinde
1982 79 Komedi Oyuncu 4.9 8,850
1976 73 Komedi Oyuncu 7.3 25,674
1976 73 Macera Oyuncu 3.4 416

Kabuslu Geceler
1972 69 Gizem Oyuncu 6.0 875
1967 Aksiyon Oyuncu 8.5 11,412
1962 59 Gerilim Oyuncu 6.4 64
1956 53 Komedi Oyuncu 5.5 139

Güreşçinin Sevgilisi
1955 52 Komedi Oyuncu 6.7 734
1944 41 Dram Oyuncu 6.4 182
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019