Giriş Kayıt
Géza Bereményi

Géza Bereményi (73)


Senarist, Yönetmen, Oyuncu

Géza Bereményi, 25 Ocak 1946 Budapest, Macaristan doğumlu senarist, yönetmen, oyuncu.

Zafer Çocukları (2006), Megáll az idö (1982), Eldorádó (1989), A hídember (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ocak 1946
Doğum Yeri: Budapest, Macaristan
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 64 Dram Senarist 6.9 90
2010 64 Dram Senarist 4.3 20
2009 63 Biyografi Oyuncu 6.9 1,742

Zafer Çocukları
2006 60 Dram Senarist 7.0 3,800
2002 56 Dram Yönetmen
Senarist
4.7 750
1998 52 Dram Oyuncu 7.0 140
1993 47 Komedi Yönetmen
Senarist
6.5 108
1990 44 Dram Senarist 6.9 222
1989 43 Dram Çeşitli 6.4 49
1989 43 Dram Senarist
Yönetmen
7.8 704
1983 37 Dram Çeşitli 6.1 138
1982 36 Dram Senarist 7.8 1,021

Kızıl İlahi
1972 26 Dram Çeşitli 7.0 1,159
Dizi Altyazıları
Vikings (8,368) True Detective (6,114) The Punisher (3,984) Supernatural (3,305) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,294) The Blacklist (1,790) Outlander (1,609) Star Trek: Discovery (1,504) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019