Giriş Kayıt
Oscar Beregi Sr.

Oscar Beregi Sr. (89)


Oyuncu

Berger Oszkár, 24 Ocak 1876 Budapest, Avusturya-Macaristan [bugünkü Macaristan] doğumlu oyuncu.

Dr. Mabuse'nin Vasiyeti (1933) yapımıyla biliniyor.

Oscar Beregi Sr., 18 Ekim 1965 tarihinde (89 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Berger Oszkár
Doğum Tarihi: 24 Ocak 1876
Ölüm Tarihi: 18 Ekim 1965
Doğum Yeri: Budapest, Avusturya-Macaristan [bugünkü Macaristan]
Diğer Bir İsmi: Oscar Beregi | Oskar Beregi | Oszkár Beregi | Bere
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1953 77 Aksiyon Oyuncu 5.6 201
1953 77 Komedi Oyuncu 7.0 1,017

İlâhlar Konuşuyor
1953 77 Müzikal Oyuncu 6.6 69

Dr. Mabuse'nin Vasiyeti
1933 57 Suç Oyuncu 7.9 9,992
1926 50 Dram Oyuncu 5.3 119
1924 48 Dram Oyuncu 5.6 60
Dizi Altyazıları
Arrow (4,076) Vikings (2,735) The Flash (1,825) Supergirl (1,444) Doctor Who (1,052) Counterpart (947) Supernatural (865) La Casa de Papel (843) The Big Bang Theory (804) Friends (803)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018