Giriş Kayıt
John Beran

John Beran


Kameraman

John Beran, kameraman.

Yedi Psikopat (2012), Arınma Gecesi: Anarşi (2014), Hırsızlar (2010), Everything Must Go (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Kameraman 7.4 38,896

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Kameraman 6.9 165,792
2015 Biyografi Kameraman 6.0 6,490

Gizemli Gerçek
2015 Gizem Kameraman 6.3 36,722

Ayı Teddy 2
2015 Komedi Kameraman 6.3 162,785

Ölüm Alfabesi
2014 Korku Kameraman 4.5 43,437

Adalet
2014 Aksiyon Kameraman 7.2 296,950

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 Aksiyon Kameraman 6.5 124,583

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 Komedi Kameraman 6.1 159,035

Büyük Kumar
2013 Suç Kameraman 5.6 57,945

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Kameraman 6.4 207,035

Yedi Psikopat
2012 Komedi Kameraman 7.2 221,232

Yenilmezler
2012 Aksiyon Kameraman 8.1 1,155,526

Çelik Yumruklar
2011 Aksiyon Kameraman 7.1 281,773

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Kameraman 5.2 51,850

Bir Yıldız Doğuyor
2011 Komedi Kameraman 3.3 10,539
2010 Komedi Kameraman 6.4 45,467

Hırsızlar
2010 Aksiyon Kameraman 6.2 52,873

Gerçek Masallar
2008 Komedi Kameraman 6.1 81,371

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Kameraman 5.5 175,770

Gelin Benim Olacak
2008 Komedi Kameraman 5.9 62,524

Krallık
2007 Aksiyon Kameraman 7.0 111,995

İstila
2007 Bilim-Kurgu Kameraman 5.9 70,868

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Kameraman 6.7 130,750

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Kameraman 6.9 302,919
2005 Komedi Kameraman 5.8 19,132

Şut ve Gool
2005 Komedi Kameraman 5.6 33,704

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Kameraman 7.2 149,827

Hip-hop Dansçıları
2004 Komedi Kameraman 3.6 24,949

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Kameraman 5.7 29,694

Show Time (0)
2002 Aksiyon Kameraman 5.5 57,245

Timsah Dundee Los Angeles'ta
2001 Macera Kameraman 4.8 22,098

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi Kameraman 7.6 222,127
1999 Suç Kameraman 6.3 1,460

Müebbet Kuşları
1999 Komedi Kameraman 6.7 40,605

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Kameraman 4.1 41,554

Dr. Dolittle
1998 Komedi Kameraman 5.4 85,354

Geveze Papağan Paulie
1998 Macera Kameraman 6.5 13,306

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Kameraman 6.9 256,742

Dördümüze Bir Eş
1996 Komedi Kameraman 6.0 27,836

Kopya Cinayetler
1995 Suç Kameraman 6.6 49,324

Bebek Bakıcıları
1995 Dram Kameraman 4.3 4,203
1995 Aksiyon Kameraman 4.8 232
1994 Yetişkin Kameraman 5.1 491
1992 Suç Kameraman 4.8 1,018

Zehirli Sarmaşık
1992 Dram Kameraman 5.4 15,794

Teksas Katliamı 3
1990 Korku Kameraman 5.2 12,183
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,329) Supernatural (2,432) Love, Death & Robots (2,216) American Gods (1,740) The Passage (1,651) Vikings (1,622) Star Trek: Discovery (1,155) Shameless (1,060) Project Blue Book (981) The Flash (956)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019