Giriş Kayıt
Elisabetta Beraldo

Elisabetta Beraldo


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Elisabetta Beraldo, kostüm tasarımcısı, kostümcü.

Savaş Tanrısı (2005), Cinayet Gecesi (2007), Frekans (2000), Rehine (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Öldür.com
2008 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.2 45,006

Kan ve Çikolata
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.5 16,536

Cinayet Gecesi
2007 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.2 167,392

Sınır Ötesi
2006 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.1 9,452

Savaş Tanrısı
2005 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.6 275,710

Rehine
2005 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.6 101,841
2004 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 4.1 25,717

Simone
2002 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.1 56,111

Şeref Ve Cesaret
2002 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 48,161

Frekans
2000 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.4 93,770
1997 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.7 22,082

Ateş
1996 Dram 7.3 5,310

Şanslı
1995 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 5,991

Pereira Diyor ki
1995 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.2 1,105
1994 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 900
1993 Kostüm Tasarımcısı 6.7 355

Genç Bekar Bayan Aranıyor
1992 Dram Kostüm Bölümü 6.3 28,390
1991 Komedi Kostüm Bölümü 5.2 3,235

Harley Davidson Ve Marlboro Adam
1991 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.1 16,904

Baba 3
1990 Suç Kostüm Bölümü 7.6 322,867
1990 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.1 53,124
1990 Dram Kostüm Bölümü 6.9 81
1985 Dram Kostüm Bölümü 5.3 438
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019