Giriş Kayıt
Kevin Benton

Kevin Benton


Oyuncu

Kevin Benton, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Keven Benton
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Drew Amca
2018 Komedi Oyuncu 5.7 8,353
2015 Dram Oyuncu 5.0 60
2009 Aksiyon Oyuncu 5.8 9,797

Sokağın Kralları
2008 Aksiyon Oyuncu 6.8 101,933
2007 Komedi Oyuncu 7.2 1,590
1997 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.7 5,027

Çılgın Fanatikler
1996 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.2 9,058
1994 Dram Oyuncu
Çeşitli
6.1 10,912

Beyazlar Beceremez
1992 Komedi Oyuncu 6.7 68,039
1989 Aksiyon Oyuncu 4.2 117
1988 Macera Oyuncu 6.5 961
Dizi Altyazıları
True Detective (4,779) Shameless (3,748) Vikings (2,111) Inside No. 9 (1,651) Counterpart (1,492) Project Blue Book (1,341) The Blacklist (1,208) Arrow (1,186) The Flash (1,160) This Is Us (769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019