Giriş Kayıt
Tyler Bensinger

Tyler Bensinger


Senarist, Yapımcı

Tyler Bensinger, senarist, yapımcı.

Harper's Island (2009), Evimiz Hollwood'da (1990), Cold Case (2003), Justice (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tyler
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 6.7 3,778
2016 Komedi Yapımcı 8.8 63,016
2013 Dram Senarist 8.0 31,572
2012 Dram Yapımcı
Senarist
7.7 21,180
2011 Suç Yapımcı 7.3 3,226
2010 Komedi Senarist 8.2 27,187
2009 Suç Yapımcı
Senarist
8.3 59,889
2009 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 23,632

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi 6.7 20,298
2006 Suç Yapımcı
Senarist
8.1 1,448
2003 Suç Yapımcı
Senarist
7.6 21,510
2003 Suç Yapımcı
Senarist
7.1 737
1999 Dram 6.0 2,233
1996 Dram Senarist 7.5 13,592

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Senarist
Çeşitli
6.2 26,524
1984 Aksiyon Çeşitli 6.1 4,283
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,559) The Sinner (2,323) Shameless (1,583) La Casa de Papel (1,554) Castle Rock (1,529) Bodyguard (1,482) A Discovery of Witches (1,464) Suits (1,421) The 100 (1,371) Fear the Walking Dead (1,161)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018