Giriş Kayıt
Tyler Bensinger

Tyler Bensinger


Senarist, Yapımcı

Tyler Bensinger, senarist, yapımcı.

Harper's Island (2009), Evimiz Hollwood'da (1990), Cold Case (2003), Justice (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tyler
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 6.6 3,893
2016 Komedi Yapımcı 8.7 68,557
2013 Dram Senarist 7.9 31,850
2012 Dram Yapımcı
Senarist
7.7 21,399
2011 Suç Yapımcı 7.3 3,460
2010 Komedi Senarist 8.2 27,451
2009 Suç Yapımcı
Senarist
8.3 60,722
2009 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 23,795

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi 6.7 21,112
2006 Suç Yapımcı
Senarist
7.9 1,520
2003 Suç Yapımcı
Senarist
7.6 21,763
2003 Suç Yapımcı
Senarist
7.1 822
1999 Dram 6.0 2,286
1996 Dram Senarist 7.5 13,678

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Senarist
Çeşitli
6.3 26,807
1984 Aksiyon Çeşitli 6.1 4,628
Dizi Altyazıları
Vikings (6,651) Supernatural (2,020) Titans (1,663) Outlander (1,464) The Big Bang Theory (1,287) Friends (1,000) The Flash (921) La Casa de Papel (845) Arrow (820) Black Mirror (681)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018