Giriş Kayıt
Martin Benrath

Martin Benrath (73)


Oyuncu

Helmut Kurt August Hermann Krüger, 09 Kasım 1926 Berlin-Lankwitz, Almanya doğumlu oyuncu.

Kuklaların Yaşamından (1980), Stalingrad (1993), Korkusuzlar (1965), Die weiße Rose (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Martin Benrath, 31 Ocak 2000 tarihinde (73 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Helmut Kurt August Hermann Krüger
Doğum Tarihi: 09 Kasım 1926
Ölüm Tarihi: 31 Ocak 2000
Doğum Yeri: Berlin-Lankwitz, Almanya
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Suç Oyuncu 6.6 1,211
1993 67 Dram Oyuncu 7.5 27,206
1991 65 Oyuncu 5.8 8
1982 56 Biyografi Oyuncu 7.2 799

Kuklaların Yaşamından
1980 54 Dram Oyuncu 7.5 2,968

Korkusuzlar
1965 39 Dram Oyuncu 7.0 2,812
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,256) Origin (3,821) The Big Bang Theory (3,248) Supernatural (3,228) Titans (1,848) Doctor Who (1,835) The Last Ship (1,344) Outlander (1,179) Better Call Saul (1,178) La Casa de Papel (1,116)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018