Giriş Kayıt
Shane Bennett

Shane Bennett


Sanat Bölümü, Oyuncu

Shane Bennett, sanat bölümü, oyuncu.

Matrix (1999), Muhteşem Gatsby (2013), İnce Kırmızı Hat (1998), Ye Dua Et Sev (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Kısa Metraj Sanat Bölümü 6.9 134

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Sanat Bölümü 7.3 435,770
2013 Gerilim Sanat Bölümü 6.1 4,516
2011 Komedi Oyuncu 5.7 12,106

Yanan Adam
2011 Dram Sanat Bölümü 6.5 3,491

Ye Dua Et Sev
2010 Dram Sanat Bölümü 5.8 78,218

Avustralya
2008 Macera Sanat Bölümü 6.6 114,059

Macera Adası
2008 Macera Sanat Bölümü 6.0 31,655
2007 Suç Sanat Bölümü 7.4 314
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.5 1,817

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 261,065
2006 Dram Sanat Bölümü 6.7 871

İstiridye Avcısı
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.6 1,177

Yaşgünü Kızı
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.1 23,393

Derin Karanlık
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 214,668
2000 Komedi Sanat Bölümü 4.3 994

Matrix
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 8.7 1,520,422

İnce Kırmızı Hat
1998 Dram Sanat Bölümü 7.6 161,122
1998 Dram Sanat Bölümü 7.1 1,016
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019