Giriş Kayıt
Clé Bennett

Clé Bennett


Oyuncu

Clé Bennett, oyuncu.

How She Move (2007), Treed Murray (2001), Sensitive Skin (2014), Testere: Jigsaw Efsanesi (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cle Bennett
Boyu: 1.83 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Testere: Jigsaw Efsanesi
2017 Suç Oyuncu 5.8 50,844
2017 Gerilim Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 7.4 1,917
2015 Animasyon Oyuncu 6.2 2,196
2015 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 2,399
2015 Dram Oyuncu 6.9 23,671
2014 Biyografi Oyuncu 3.0 1,205
2014 Komedi Oyuncu 7.2 829
2013 Kısa Metraj Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 4.0 740
2013 Animasyon Oyuncu 4.3 436

Güzel ve Çirkin
2012 Dram Oyuncu 7.2 32,730

Benim Hikayem
2010 Dram Oyuncu 7.3 22,634
2010 Dram Oyuncu 7.7 26,004
2010 Suç Oyuncu 6.2 335
2010 Suç Oyuncu 7.7 15,126

Hayvan 2
2008 Aksiyon Oyuncu 5.2 876
2008 Aksiyon Oyuncu 7.8 15,355
2008 Suç Oyuncu 6.2 272
2007 Animasyon Oyuncu 7.2 6,377
2007 Dram Oyuncu 3.3 4,722
2004 Dram Oyuncu 7.5 2,650
2003 Suç Oyuncu 8.5 1,172
2002 Aksiyon Oyuncu 5.5 5,406
2001 Dram Oyuncu 7.5 1,321
2001 Komedi Oyuncu 4.9 3,969

Büyük Yem
2000 Aksiyon Oyuncu 5.8 9,850

Gerçek Efsaneler
1998 Korku Oyuncu 5.5 53,554
1997 Aksiyon Oyuncu 7.5 8,172
Dizi Altyazıları
Daredevil (6,072) Supernatural (4,794) The Big Bang Theory (3,846) Shameless (3,810) The Flash (2,697) Better Call Saul (2,294) A Discovery of Witches (2,226) Titans (1,856) Doctor Who (1,730) La Casa de Papel (1,392)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018