Giriş Kayıt
Jean Benguigui

Jean Benguigui (74)


Oyuncu

Jean Benguigui, 08 Nisan 1944 Oran, Oran, Fransa [bugünkü Algeria] doğumlu oyuncu.

Dünyanın Sonundan Sola Dön (2004), Coco (2009), Kaçaklar (1986), Soğuk Büfe (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Nisan 1944
Doğum Yeri: Oran, Oran, Fransa [bugünkü Algeria]
Diğer Bir İsmi: Jean Ben Gui Gui
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 74 Dram Oyuncu 7.0 81
2018 74 Komedi Oyuncu 3.9 226
2016 Suç Oyuncu 6.0 13
2015 Suç Oyuncu 7.3 51
2015 71 Oyuncu 3.7 281
2014 70 Dram Oyuncu 5.2 18
2012 Komedi Oyuncu 5.2 71
2011 Suç Oyuncu 7.4 83

Hırsız Kedi Paris'te
2010 66 Animasyon Oyuncu 7.0 9,723
2010 66 Komedi Oyuncu 5.8 1,595
2009 65 Komedi Oyuncu 6.5 1,257
2009 65 Komedi Oyuncu 3.3 1,304
2008 64 Komedi Oyuncu 5.1 389
2008 64 Dram Oyuncu 5.2 195

Ödeşme 2
2007 63 Aksiyon Oyuncu 3.9 345
2006 62 Komedi Oyuncu 6.8 2,820
2005 61 Komedi Oyuncu 4.7 130

Daltonlar
2004 60 Komedi Oyuncu 3.2 2,988

Dünyanın Sonundan Sola Dön
2004 60 Dram Oyuncu 7.1 1,047
2003 59 Komedi Oyuncu 6.1 1,269

Asteriks Ve Oburiks: Görevimiz Kleopatra
2002 58 Macera Oyuncu 6.6 43,943

Şans Topu
2002 58 Macera Oyuncu 6.0 4,414
2002 58 Dram Oyuncu 5.8 172
2000 56 Gerilim Oyuncu 5.0 344

Hırsız ve Çırağı
1997 53 Komedi Oyuncu 6.6 1,905
1996 52 Komedi Oyuncu 6.2 270
1995 51 Komedi Oyuncu 6.6 125
1994 Talk-Show Oyuncu 4.7 54
1993 49 Komedi Oyuncu 6.3 1,142
1992 48 Macera Oyuncu 6.7 692
1991 47 Macera Oyuncu 6.2 1,326
1991 47 Komedi Oyuncu 5.6 733
1990 46 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,683
1989 45 Dram Oyuncu 6.3 56

Kaçaklar
1986 42 Komedi Oyuncu 7.1 5,240
1984 Suç Oyuncu 6.7 44
1983 39 Komedi Oyuncu 5.3 176

Soğuk Büfe
1979 35 Komedi Oyuncu 7.6 4,216
1979 35 Dram Oyuncu 6.3 349
1977 33 Dram Oyuncu 7.0 66
1973 29 Biyografi Oyuncu 6.1 28
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019