Giriş Kayıt
Adriana Benetti

Adriana Benetti (96)


Oyuncu

Adriana Benetti, 04 Aralık 1919 Comacchio, Ferrara, Emilia-Romagna, İtalya doğumlu oyuncu.

4 passi fra le nuvole (1942) yapımıyla biliniyor.

Adriana Benetti, 24 Şubat 2016 tarihinde (96 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 04 Aralık 1919
Ölüm Tarihi: 24 Şubat 2016
Doğum Yeri: Comacchio, Ferrara, Emilia-Romagna, İtalya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1950 31 Komedi Oyuncu 7.0 327
1949 30 Oyuncu    
1947 28 Dram Oyuncu 7.1 19
1945 26 Oyuncu 5.8 14
1942 23 Komedi Oyuncu 7.5 290
1942 23 Komedi Oyuncu 6.6 57
1941 22 Komedi Oyuncu 6.7 345
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,155) Black Mirror (1,754) Swamp Thing (1,709) The Big Bang Theory (1,705) Shingeki no kyojin (1,598) The 100 (1,585) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,304) Vikings (1,285)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019