Giriş Kayıt
Andrea Bendewald

Andrea Bendewald (49)


Oyuncu

Andrea Bendewald, 04 Mart 1970 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

2001 yılının Ağustos ayında Mitch Rouse ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Ayın Çalışanı (2004), (2001) Onunla Bir Gece (2001), (1997) Bir Koca Şart Mı? (1997), (2013) Legit (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Mart 1970
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Andréa Bendewald
Burcu: Balık
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 43 Komedi Oyuncu 4.0 154
2013 Dram Oyuncu 6.9 1,627
2013 Komedi Oyuncu 8.2 7,447
2011 41 Komedi Oyuncu 7.1 994
2006 36 Komedi Oyuncu 6.4 25,016

Ayın Çalışanı
2004 34 Komedi Oyuncu 6.2 9,069

Onunla Bir Gece
2001 31 Komedi Oyuncu 6.1 27,320
2001 31 Komedi Oyuncu 5.3 1,650
1998 28 Komedi Oyuncu 3.9 286

Bir Koca Şart Mı?
1997 27 Komedi Oyuncu 5.5 17,740
1996 Komedi Oyuncu 5.7 2,373
Dizi Altyazıları
True Detective (4,893) Shameless (3,842) Vikings (2,199) Inside No. 9 (1,742) Counterpart (1,523) The Flash (1,502) Project Blue Book (1,440) The Blacklist (1,229) Arrow (1,221) This Is Us (875)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019