Giriş Kayıt
Russ Bender

Russ Bender (59)


Oyuncu, Senarist

Russell Richard Bender Jr., 01 Ocak 1910 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, senarist.

Dev Yaratığın Savaşı (1958), It Conquered the World (1956), Invasion of the Saucer Men (1957), (1953) Dünyalar Savaşı (1953) gibi yapımlarla biliniyor.

Russ Bender, 16 Ağustos 1969 tarihinde (59 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Russell Richard Bender Jr.
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1910
Ölüm Tarihi: 16 Ağustos 1969
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Russell Bender
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Biraz Yaşa Biraz Sev
1968 58 Komedi Oyuncu 5.9 1,339
1966 Western Oyuncu 7.6 121
1965 55 Korku Oyuncu 6.3 2,292
1965 55 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.2 1,980
1964 54 Korku Oyuncu 6.7 522
1963 53 Dram Oyuncu 6.3 713
1962 52 Komedi Oyuncu 7.9 10,323

Kıyamet Günü
1962 52 Korku Oyuncu 6.7 3,312

Sicak eller
1962 52 Komedi Oyuncu 6.7 7,682
1961 Western Oyuncu 7.7 583
1961 51 Komedi Oyuncu 7.2 6,081
1961 51 Biyografi Oyuncu 5.8 173
1960 Suç Oyuncu 8.3 1,036

Alacakaranlık Kuşağı
1959 Dram Oyuncu 9.0 59,306
1959 Western Oyuncu 7.8 741
1959 Aksiyon Oyuncu 7.4 6,881
1959 49 Biyografi Oyuncu 7.5 5,201
1959 49 Western Oyuncu 7.3 1,725
1959 Western Oyuncu 8.1 65
1959 Dram Oyuncu 8.0 2,752
1958 48 Korku Oyuncu 6.3 2,181

Dev Yaratığın Savaşı
1958 48 Korku Oyuncu 3.4 1,607
1958 48 Western Oyuncu 6.8 2,281
1957 Western Oyuncu 8.5 2,004
1957 47 Komedi Oyuncu 5.5 1,327
1957 47 Dram Oyuncu 7.1 1,036

Olağanüstü Dev Adam
1957 47 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.3 2,067
1957 Western Oyuncu 8.2 76
1957 Suç Oyuncu 8.2 4,089
1957 47 Biyografi Oyuncu 7.3 2,062
1957 47 Biyografi Oyuncu 6.8 322
1957 47 Korku Senarist 4.0 359
1956 46 Dram Oyuncu 4.9 1,881
1955 Dram Oyuncu 8.0 4,328
1954 44 Dram Senarist 5.8 432
1954 Macera Oyuncu 6.7 2,465

Dünyalar Savaşı
1953 43 Aksiyon Oyuncu 7.2 29,231
1952 42 Dram Oyuncu 6.7 170
1952 Western Oyuncu 7.7 560
1950 40 Aksiyon Oyuncu 6.1 344
Dizi Altyazıları
American Gods (3,018) This Is Us (2,670) The Blacklist (1,445) The Passage (1,437) Vikings (1,301) Arrow (1,295) Love, Death & Robots (1,212) Supernatural (958) The Big Bang Theory (692) The Flash (629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019