Giriş Kayıt
Jack Bender

Jack Bender (73)


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

Jack Bender, 25 Eylül 1949 ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, oyuncu.

Lost (2004), Kubbenin Altında (2013), The Last Ship (2014), Alias (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Eylül 1949
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.8 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.6 21,362
2021 Belgesel Oyuncu 7.7 69
2020 Suç Yapımcı 7.7 83,417
2017 Gerilim Yapımcı
Yönetmen
7.8 22,391
2016 Dram Yönetmen 6.4 3,387
2014 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
7.4 59,335

Kubbenin Altında
2013 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.5 107,011
2012 63 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
6.1 1,483
2012 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
6.9 39,726

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Yönetmen 9.2 2,089,147
2011 62 Dram Yönetmen 5.7 21
2010 61 Belgesel 7.9 499
2009 60 Dram 7.9 517
2009 60 Dram 7.6 1,255
2008 59 Kısa Metraj Yapımcı 8.0 35
2007 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.9 1,767
2007 Belgesel 7.7 302
2007 58 Suç 6.0 494
2005 56 Belgesel 7.1 82
2004 Macera Yönetmen
Yapımcı
8.3 553,204
2003 Dram Yönetmen 6.5 182
2003 Dram Yönetmen 8.4 45,054
2002 Dram Yapımcı
Yönetmen
5.2 98
2001 Aksiyon Yönetmen 7.6 51,322
2000 51 Biyografi Yönetmen 5.5 261

Soprano Ailesi
1999 Suç Yönetmen 9.2 398,108
1999 Dram Yönetmen 7.0 6,512
1998 Dram Yönetmen 6.9 12,037

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yönetmen 6.9 33,932
1997 48 Gerilim Yönetmen 5.6 1,023
1996 Suç Yönetmen 7.2 4,182
1996 47 Dram Yönetmen 5.7 565
1993 Dram Yönetmen 8.6 930

Çocuk Oyunu 3
1991 42 Aksiyon Yönetmen 5.1 42,452
1991 42 Dram Yönetmen 6.5 121

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.5 34,860
1989 Dram Yönetmen 5.4 134
1985 36 Komedi Yönetmen 6.4 1,967
1985 36 Komedi Yönetmen 6.1 196
1984 Dram Yönetmen 5.7 179
1982 Dram Yönetmen 7.0 3,960

Şahin Tepesi
1981 Dram Yönetmen 6.1 3,899
1978 29 Aile Oyuncu 6.0 1,369

Sekiz Çocuklu Aile
1977 Yönetmen 6.6 3,144
1973 24 Dram Oyuncu 5.5 328

Görünmezlik Formülü
1972 23 Aile Oyuncu 6.2 2,128
1971 22 Komedi Oyuncu 5.7 2,423

Maymun Aklı
1971 22 Aile Oyuncu 5.9 1,950
1965 Dram Oyuncu 7.4 1,149
- Gerilim Yönetmen    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022