Giriş Kayıt
Craig Bench

Craig Bench


Editör, Editör

Craig Bench, editör, editör.

Boston Legal (2004), Ally Mcbeal 1 (1997), The Closer (2005), Büyük Suçlar Şubesi (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editör 5.8 2,349

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Editör 7.7 10,332

Canlı Hedef
2010 Aksiyon Editör 7.8 16,378
2005 Suç Editör 7.6 20,423
2004 Komedi Editör 8.4 39,261
2003 Dram Editör 6.5 75
2003 Dram Editör 5.9 309
2003 Dram Editör 7.4 1,118
2002 Dram Editör 5.0 78

Kırık Kalbin Bedeli
1999 Editör 5.7 137

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Editör 6.8 26,866
1993 Suç Editör 7.5 10,187

Kör Şiddet
1989 Aksiyon Editorial Department 6.3 12,316
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,357) Supernatural (3,928) The Big Bang Theory (2,443) The Flash (2,325) Shameless (1,906) Better Call Saul (1,851) Arrow (1,767) Titans (1,162) A Discovery of Witches (1,155) Manifest (1,070)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018