Giriş Kayıt
Craig Bench

Craig Bench


Editör, Editör

Craig Bench, editör, editör.

Boston Legal (2004), Ally Mcbeal 1 (1997), The Closer (2005), Büyük Suçlar Şubesi (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editör 5.8 2,261

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Editör 7.7 10,211

Canlı Hedef
2010 Aksiyon Editör 7.8 16,243
2005 Suç Editör 7.6 20,240
2004 Komedi Editör 8.4 39,021
2003 Dram Editör 6.6 73
2003 Dram Editör 5.9 283
2003 Dram Editör 7.5 1,052
2002 Dram Editör 5.0 67

Kırık Kalbin Bedeli
1999 Editör 5.1 121

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Editör 6.8 26,670
1993 Suç Editör 7.5 10,087

Kör Şiddet
1989 Aksiyon Editorial Department 6.3 11,504
Film Altyazıları
Upgrade (7,149) Deadpool 2 (6,603) Avengers: Infinity War (3,467) Skyscraper (3,235) Tag (2,837) Adrift (2,452) Down a Dark Hall (2,024) The Endless (1,137) Ah-ga-ssi (887) Hereditary (857)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,314) Castle Rock (2,199) The 100 (1,806) Sharp Objects (1,770) Preacher (1,563) Better Call Saul (1,539) Vikings (1,138) Westworld (1,061) Suits (1,034) Friends (947)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018