Giriş Kayıt
Craig Bench

Craig Bench


Editör, Editör

Craig Bench, editör, editör.

Boston Legal (2004), Ally Mcbeal 1 (1997), The Closer (2005), Büyük Suçlar Şubesi (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editör 5.8 2,392

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Editör 7.7 10,417

Canlı Hedef
2010 Aksiyon Editör 7.8 16,427
2005 Suç Editör 7.6 20,544
2004 Komedi Editör 8.4 39,426
2003 Dram Editör 6.5 75
2003 Dram Editör 5.9 311
2003 Dram Editör 7.4 1,123
2002 Dram Editör 5.1 79

Kırık Kalbin Bedeli
1999 Editör 5.7 137

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Editör 6.8 27,061
1993 Suç Editör 7.5 10,279

Kör Şiddet
1989 Aksiyon Editorial Department 6.3 12,452
Dizi Altyazıları
Arrow (3,076) The Flash (2,502) Vikings (2,378) Doctor Who (1,533) Outlander (1,362) Supernatural (951) Titans (916) Supergirl (897) La Casa de Papel (892) The Big Bang Theory (848)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018