Giriş Kayıt
Craig Bench

Craig Bench


Editör, Editör

Craig Bench, editör, editör.

Boston Legal (2004), Ally Mcbeal 1 (1997), The Closer (2005), Büyük Suçlar Şubesi (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editör 5.8 2,248

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Editör 7.7 10,197

Canlı Hedef
2010 Aksiyon Editör 7.8 16,243
2005 Suç Editör 7.6 20,212
2004 Komedi Editör 8.4 39,000
2003 Dram Editör 6.6 73
2003 Dram Editör 5.9 283
2003 Dram Editör 7.5 1,052
2002 Dram Editör 5.0 67

Kırık Kalbin Bedeli
1999 Editör 5.1 121

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Editör 6.8 26,647
1993 Suç Editör 7.5 10,070

Kör Şiddet
1989 Aksiyon Editorial Department 6.3 11,504
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,419) The 100 (2,226) Castle Rock (1,962) Sharp Objects (1,898) La casa de papel (1,808) Preacher (1,631) The Sinner (1,037) Vikings (1,011) Friends (790) Westworld (708)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018