Giriş Kayıt
Ahmed Benaissa

Ahmed Benaissa


Oyuncu

Ahmed Benaissa, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Düşman Kardeşler
2018 Dram Oyuncu 6.3 301
2014 Aksiyon Oyuncu 4.1 229

Kanunsuzlar
2010 Suç Oyuncu 6.6 3,339
2008 Dram Oyuncu 6.5 88
2007 Dram Oyuncu 6.6 67
2007 Dram Oyuncu 6.7 242

Albayım
2006 Suç Oyuncu 7.1 477
2006 Dram Oyuncu 6.1 60
2006 Dram Oyuncu 6.3 125
1994 Komedi Oyuncu 6.4 169
Dizi Altyazıları
Origin (3,919) Narcos: Mexico (2,861) The Big Bang Theory (2,106) Titans (2,026) Supernatural (1,862) Doctor Who (1,617) The Last Ship (1,341) Outlander (1,282) The Last Kingdom (1,251) The Flash (1,149)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018