Giriş Kayıt
Francisco Bellot

Francisco Bellot


Yapım Yöneticisi, Editör

Francisco Bellot, yapım yöneticisi, editör.

Diğer Bir İsmi: F. Bellot | Francisco J. Bellot | Frank Bellot | P
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Western Yapım Yöneticisi 5.3 772
1997 Komedi Editör 4.8 286
1992 Gerilim Yapım Yöneticisi 6.1 118
1992 Komedi Yapım Yöneticisi 4.4 103
1979 Dram Yapım Yöneticisi 5.2 338
1974 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.1 8,822

Üç Silahşörler
1973 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.3 13,938
1972 Gerilim Yapım Yöneticisi 6.1 121

Yoldaşlar
1970 Western Çeşitli 7.5 3,301
Dizi Altyazıları
Arrow (3,193) The Flash (2,586) Vikings (2,533) Doctor Who (1,575) Outlander (1,378) Supergirl (1,050) Supernatural (998) La Casa de Papel (959) Titans (925) The Big Bang Theory (895)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018