Giriş Kayıt
Lisa Bellomo

Lisa Bellomo


Yapımcı

Lisa Bellomo, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Yapımcı 7.7 2,867

Motosiklet Günlüğü
2004 Macera 7.8 91,850
2002 Komedi Yapımcı 5.3 599
2000 Komedi Yapımcı 7.0 3,348
1998 Komedi 6.6 11,142

Kral Ralph
1991 Komedi Çeşitli 5.2 14,258

Çılgın Beyzbolcular
1989 Komedi Çeşitli 7.2 57,152
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019