Giriş Kayıt
David Bellisario

David Bellisario


Yapımcı

David Bellisario, yapımcı.

JAG (1995) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Suç Yapımcı 6.7 42,497

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Yapımcı 7.9 101,602
1995 Aksiyon Yapımcı 6.6 14,594
1995 Aksiyon Yapımcı    

Zamanın Ötesinde
1989 Aksiyon Yapımcı 8.1 22,853
1980 Aksiyon Yapımcı 7.5 18,246
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,791) Suits (1,694) The Sinner (1,538) Shameless (1,460) La Casa de Papel (1,305) Fear the Walking Dead (1,290) Castle Rock (1,187) Bodyguard (1,168) Mayans M.C. (1,150) The 100 (1,047)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018