Giriş Kayıt
Rachel Bell

Rachel Bell


Oyuncu

Rachel B. Bell, Richmond, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Aşkın Kıyısında (2008) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Rachel B. Bell
Doğum Yeri: Richmond, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 7.9 6,702

Aşkın Kıyısında
2008 Biyografi Oyuncu 6.3 15,456
2005 Dram Oyuncu 5.8 1,762
2001 Dram Oyuncu 5.2 493
2000 Dram Oyuncu 5.1 949
1985 Suç Oyuncu 7.7 1,450
1985 Dram Oyuncu 4.9 6,983
1978 Aile Oyuncu 7.1 993
1970 Dram Oyuncu 7.6 197
1963 Macera Oyuncu 8.4 33,192
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019