Giriş Kayıt
Mike Bell

Mike Bell


Oyuncu

Mike Bell, oyuncu.

Cowards Bend the Knee or The Blue Hands (2003), (2011) İri Kıyım (2011), (2012) Seksi Maceram (2012), (2009) High Life (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: The Bear
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Oyuncu 6.9 516
2014 Dram Oyuncu 5.8 23,521

Seksi Maceram
2012 Komedi Oyuncu 6.1 8,237

İri Kıyım
2011 Komedi Oyuncu 6.8 78,287
2011 Komedi Oyuncu 3.6 616
2009 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 119
2009 Komedi Oyuncu 6.2 2,889
2008 Komedi Oyuncu 7.9 367

Yamyam
2007 Korku Oyuncu 5.5 17
2007 Suç Oyuncu 5.7 1,906

Ya Tanrı Güneş Olsaydı
2007 Dram Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 6.0 1,970
2007 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 5.9 489
2005 Aksiyon Oyuncu 4.8 2,397
2004 Suç Oyuncu 6.0 437
2003 Dram Oyuncu 7.1 1,054
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,278) The Sinner (2,033) La Casa de Papel (1,351) Castle Rock (1,344) Shameless (1,303) A Discovery of Witches (1,262) Suits (1,206) Bodyguard (1,185) The 100 (1,182) Fear the Walking Dead (920)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018