Giriş Kayıt
Mike Bell

Mike Bell


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Mike Bell, oyuncu, senarist, yapımcı.

Cowards Bend the Knee or The Blue Hands (2003), (2011) İri Kıyım (2011), (2012) Seksi Maceram (2012), (2009) High Life (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: The Bear
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.7 1,062
2014 Suç Oyuncu 6.8 605
2014 Dram Oyuncu 5.8 23,640

Seksi Maceram
2012 Komedi Oyuncu 6.1 8,289

İri Kıyım
2011 Komedi Oyuncu 6.8 78,588
2011 Komedi Oyuncu 3.6 714
2009 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 140
2009 Komedi Oyuncu 6.2 3,015
2008 Komedi Oyuncu 6.8 481

Yamyam
2007 Korku Oyuncu 4.1 718
2007 Suç Oyuncu 5.7 2,027

Ya Tanrı Güneş Olsaydı
2007 Dram Oyuncu 6.4 373
2007 Komedi Oyuncu 6.0 2,132
2007 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.7 634
2005 Dram Oyuncu 5.8 527
2005 Aksiyon Oyuncu 4.8 2,472
2004 Suç Oyuncu 6.0 449
2003 Dram Oyuncu 7.1 1,177
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,149) Origin (3,452) Supernatural (3,165) The Big Bang Theory (3,157) Titans (1,760) Doctor Who (1,753) The Last Ship (1,317) Better Call Saul (1,150) Outlander (1,119) La Casa de Papel (1,050)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018