Giriş Kayıt
Kristen Bell

Kristen Bell (38)


Oyuncu, Yapımcı

Kristen Anne Bell, 18 Temmuz 1980 Huntington Woods, Michigan, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2013 yılının Ekim ayında Dax Shepard ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Aşkzede (2008), Eyvah Annem Dağıttı! (2016), Veronica Mars 3 (2004), The Good Place (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kristen Anne Bell
Doğum Tarihi: 18 Temmuz 1980
Doğum Yeri: Huntington Woods, Michigan, ABD
Takma İsmi: KB
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.55 m
8.8 (79 Oy)
  • Currently 177/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (171)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karlar Ülkesi 2
2019 Animasyon Oyuncu    
2019 Komedi Oyuncu    

Ralph ve İnternet
2018 38 Animasyon Oyuncu 7.2 67,350
2018 News Oyuncu 4.6 165

Genç Titanlar Filmi
2018 38 Animasyon Oyuncu 6.8 11,249
2018 38 Komedi Oyuncu 6.1 14,793
2018 38 Belgesel Oyuncu 7.4 231

Eyvah Annem Dağıttı! 2
2017 37 Macera Oyuncu 5.5 31,887

Felaket Sanatçı
2017 37 Biyografi Oyuncu 7.4 107,903

Karlar Ülkesi: Olaf'ın Macerası
2017 37 Animasyon Oyuncu 5.3 8,836
2017 Animasyon Oyuncu 8.1 34,066
2017 37 Komedi Oyuncu 5.9 11,365
2017 37 Aksiyon Oyuncu 6.0 35,797
2016 Komedi Oyuncu 8.2 56,565

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 36 Komedi Oyuncu 6.2 99,088

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 36 Animasyon Oyuncu 8.0 374,682
2016 36 Komedi Oyuncu 5.4 38,432
2016 Animasyon Oyuncu 5.6 291
2015 Komedi Oyuncu 6.3 4,325

Karlar Ülkesi: Kutlama
2015 35 Animasyon Oyuncu 6.9 11,603
2015 35 Belgesel Oyuncu 7.5 743
2014 Aile Oyuncu 7.3 9
2014 34 Belgesel Oyuncu
6.8 1,160
2014 34 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.8 46,311
2014 Komedi Oyuncu 7.1 761

Karlar Ülkesi
2013 33 Animasyon Oyuncu 7.5 510,058
2013 33 Komedi Oyuncu 5.0 568
2013 Müzik Oyuncu 6.7 69
2013 33 Komedi Oyuncu 4.6 3,365

Çatlak Film
2013 33 Komedi Oyuncu 4.3 91,338

Cankurtaran
2013 33 Dram Oyuncu 5.6 13,289

Zaman Yolcuları
2012 32 Komedi Oyuncu 7.0 111,113
2012 32 Komedi Oyuncu 7.3 78,314

Vur ve Kaç
2012 32 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.1 32,246
2012 Komedi Oyuncu 4.9 68

Büyük Mucize
2012 32 Biyografi Oyuncu 6.5 17,424
2012 Animasyon Oyuncu 7.4 2,302
2012 Komedi Oyuncu 7.4 22,535
2012 Komedi Oyuncu 7.9 3,197

Çığlık 4
2011 31 Korku Oyuncu 6.2 117,698
2010 30 Dram Oyuncu 6.4 70,154

Yine mi Sen?
2010 30 Komedi Oyuncu 5.8 46,291
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,554

Zorlu Görev
2010 30 Komedi Oyuncu 6.4 160,631

Aşk Çeşmesi
2010 30 Komedi Oyuncu 5.6 56,971

Astroboy
2009 29 Animasyon Oyuncu 6.3 30,162

Arızalı Çiftler
2009 29 Komedi Oyuncu 5.5 93,850
2009 Aksiyon Oyuncu 9.1 17,562
2009 Oyuncu 5.8 459

Ay Işığı
2009 29 Komedi Oyuncu 5.4 7,460
2009 Komedi Oyuncu 8.6 171,571
2009 Komedi Oyuncu 8.3 25,604
2009 29 Macera Oyuncu 6.6 53,987

Aşkzede
2008 28 Komedi Oyuncu 7.2 245,378
2008 Belgesel Oyuncu 4.7 119
2007 Aksiyon Oyuncu 8.2 15,128

Dedikoducu Kız
2007 Dram Oyuncu 7.4 137,901
2007 27 Animasyon Oyuncu 6.2 730
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,232
2006 26 Dram Oyuncu 5.6 1,242
2006 Talk-Show Oyuncu 4.4 856

Nabız
2006 26 Korku Oyuncu 4.7 26,902
2006 26 Komedi Oyuncu 5.0 2,526

Kahramanlar
2006 Dram Oyuncu 7.6 217,403
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 248

Gölün Sırrı
2005 25 Gizem Oyuncu 5.3 1,861
2005 Komedi Oyuncu 7.1 5,844
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,803

Veronica Mars 3
2004 Dram Oyuncu 8.4 60,171
2004 Suç Oyuncu 8.7 80,667
2004 24 Aksiyon Oyuncu 6.6 28,186
2004 24 Dram Oyuncu 7.7 2,894
2003 Komedi Oyuncu 7.2 13,428
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,065
2002 22 Dram Oyuncu 4.5 108

Sihirli Kedi
2002 22 Animasyon Oyuncu 7.3 38,781
2001 21 Komedi Oyuncu 5.2 12,775
1998 18 Komedi Oyuncu 5.4 2,978
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,874
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,582
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 362
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019