Giriş Kayıt
Joshua Bell

Joshua Bell (51)


Müzisyen, Oyuncu

Joshua David Bell, 09 Aralık 1967 Bloomington, Hindistanna, ABD doğumlu müzisyen, oyuncu.

Melekler ve Şeytanlar (2009), Direniş (2008), Kırmızı Keman (1998), İris (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joshua David Bell
Doğum Tarihi: 09 Aralık 1967
Doğum Yeri: Bloomington, Hindistanna, ABD
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 8.2 20,006
2013 46 Oyuncu 7.4 2,999
2012 45 Belgesel Oyuncu 6.7 127

Renklerin Hikayesi
2010 43 Dram Müzik 6.1 6,649

Melekler ve Şeytanlar
2009 42 Gizem Müzik 6.7 248,721

Direniş
2008 41 Aksiyon Müzik 7.2 129,041

Göz
2008 41 Dram 5.4 48,644
2007 40 Dram Müzik 5.9 10,408

Hayalperest
2005 38 Dram Müzik 6.9 11,270

Lavanta Kokulu Kadınlar
2004 37 Dram Müzik
Oyuncu
7.0 9,797
2001 34 Biyografi Müzik 7.1 16,048

50 Cesur Kemancı
1999 32 Dram Oyuncu 6.8 11,180

Kırmızı Keman
1998 31 Dram Oyuncu
Müzik
7.7 29,613
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,880
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019