Giriş Kayıt
Drake Bell

Drake Bell


Oyuncu, Müzisyen, Müzisyen, Yapımcı

Drake Bell, oyuncu, müzisyen, müzisyen, yapımcı.

En Süper Kahraman (2008), Drake & Josh (2004), College (2008), Drake and Josh Go Hollywood (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: The Drakester
Web Sitesi: |
8.3 (4 Oy)
  • Currently 165/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Komedi Oyuncu    
2019 Animasyon Oyuncu 4.8 1,435
2018 Gizem Oyuncu 5.5 742

Bak Şu Leyleğe
2017 Animasyon Oyuncu 5.8 2,216
2017 Dram Oyuncu 5.6 4,278
2017 Aksiyon Oyuncu 5.4 4,501
2016 Aile Oyuncu 4.2 145
2015 Animasyon Oyuncu 5.1 229
2015 Animasyon Oyuncu 5.3 154
2015 Komedi Oyuncu 3.2 948

Ormanda Karmaşa
2014 Macera Oyuncu 4.4 358
2014 Animasyon Oyuncu 5.5 98

Kurbağa Krallığı
2013 Animasyon Oyuncu 3.4 423
2013 Animasyon Oyuncu 4.1 123
2013 Animasyon Oyuncu 6.7 729

Marvel - Yenilmezler Birliği
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 8,115
2013 Animasyon Oyuncu 5.2 232
2013 Aile Oyuncu 4.5 1,341

Hulk Ve Yok Edici Ajanlar
2013 Animasyon Oyuncu 6.1 3,242

Cesur Balık 2
2012 Animasyon Oyuncu 3.7 1,068
2012 Animasyon Oyuncu 5.2 308
2012 Komedi Oyuncu 6.7 2,970

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 13,616
2012 Animasyon Oyuncu 8.7 373
2011 Aile Oyuncu 3.9 3,605
2011 Komedi Müzik 7.4 1,393
2010 Komedi Oyuncu 7.0 27,988

Yenilmezler: Dünyanın Kuvvetli Kahramanları
2010 Animasyon Oyuncu 8.3 15,832
2009 Komedi Oyuncu 7.4 100
2008 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.7 4,336

The Nutty Professor 2
2008 Animasyon Oyuncu 4.7 408

Kaplumbağa ile Tavşan
2008 Animasyon Oyuncu 5.2 728
2008 Komedi Oyuncu 4.5 12,632

En Süper Kahraman
2008 Aksiyon Oyuncu 4.6 73,353
2007 Komedi Müzik 6.8 42,939
2006 Macera Oyuncu
Müzik
6.7 5,200

Seninkiler, Benimkiler Ve Bizimkiler
2005 Komedi Oyuncu 5.5 29,685
2005 Komedi Müzik 6.2 17,016
2004 Komedi Oyuncu
Müzik
7.7 42,201

Sensiz Olmaz
2000 Komedi Oyuncu 7.4 186,420
1999 Western Oyuncu 6.8 5,029
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,021
1997 Dram Oyuncu 6.1 399

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Oyuncu 7.3 279,833
1995 Dram Oyuncu 6.2 986
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,639
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,237
1981 News Oyuncu 3.6 2,686
1952 News Oyuncu 4.6 2,380
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023