Giriş Kayıt
Gilbert Beliso

Gilbert Beliso


Gilbert Beliso,

Gerçek Öpücük (1999), Fail Safe (2000), Şüphe (IV) (2007), Avanak Ajan: Altın Kuş (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şüphe (IV)
2007 Dram Çeşitli 6.9 205,551
2006 Dram Çeşitli 7.0 39,904

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Çeşitli 6.2 181,801

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Çeşitli 6.4 49,168

Ölümüne Takip
2002 Aksiyon Çeşitli 5.5 67,854

Yapay Zeka
2001 Macera Çeşitli 7.1 271,444
2000 Dram Çeşitli 7.3 5,300

Robot Adam
1999 Dram Çeşitli 6.9 100,981

Ed TV
1999 Komedi Çeşitli 6.1 39,165

Gerçek Öpücük
1999 Komedi Çeşitli 6.0 76,538
Dizi Altyazıları
True Detective (3,346) The Flash (2,281) Shameless (1,991) Vikings (1,957) Project Blue Book (1,638) Star Trek: Discovery (1,628) Counterpart (1,541) Inside No. 9 (1,511) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,029)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019