Giriş Kayıt
Alexis Bélec

Alexis Bélec


Oyuncu

Alexis Bélec, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İyi Polis Kötü Polis 2
2017 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,023
2011 Suç Oyuncu 6.7 57
2008 Dram Oyuncu 6.7 391
2008 Komedi Oyuncu 5.6 487
2003 Dram Oyuncu 6.5 1,096

Girdap
2000 Dram Oyuncu 7.1 4,141
1998 Komedi Oyuncu 6.6 508
Dizi Altyazıları
Arrow (3,791) Vikings (2,505) The Flash (1,767) Supergirl (1,375) Doctor Who (1,015) Counterpart (872) La Casa de Papel (807) Supernatural (761) The Big Bang Theory (724) Friends (723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018