Giriş Kayıt
Marta Belaustegui

Marta Belaustegui (53)


Oyuncu

Marta Belaustegui, 06 Mayıs 1966 Madrid, İspanya doğumlu oyuncu.

Cuando vuelvas a mi lado (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Mayıs 1966
Doğum Yeri: Madrid, İspanya
Diğer Bir İsmi: Marta Beláustegui
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 52 Gerilim Oyuncu 6.0 1,798
2015 49 Dram Oyuncu 7.1 23
2015 49 Biyografi Oyuncu 6.1 454
2015 49 Animasyon Oyuncu 7.5 48
2014 Oyuncu 7.3 224
2011 Dram Oyuncu 7.7 61
2008 Dram 6.5 317
2004 38 Dram Oyuncu 6.5 157
2003 37 Komedi Oyuncu 5.5 300

Nikotin
2003 37 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,294
2002 36 Dram Oyuncu 5.0 46
2002 36 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 6
2000 34 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 82
2000 34 Dram Oyuncu 3.6 228
2000 Game-Show Oyuncu 6.3 80
1999 Oyuncu 6.0 269
1996 Oyuncu 6.8 21
1996 30 Suç Oyuncu 6.6 226
1994 Komedi Oyuncu 6.1 345
1991 Komedi Oyuncu 6.6 697
1991 News Oyuncu 6.6 202
Film Altyazıları
Us (6,455) Shazam! (3,412) The Professor (3,329) Il primo re (1,979) Ying (1,854) Maria (1,607) Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles (1,307) The Perfection (1,097) Avengers: Endgame (1,028) Rim of the World (924)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (61,406) Chernobyl (33,968) The 100 (3,501) The Big Bang Theory (3,003) Killing Eve (2,473) The Blacklist (1,939) Vikings (1,489) Breaking Bad (1,189) Friends (1,084) One-Punch Man (999)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019