Giriş Kayıt
Jakob Beks

Jakob Beks (66)


Oyuncu

Jakob Beks, 20 Aralık 1952 Hamont, Flanders, Belçika doğumlu oyuncu.

Ben X (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Aralık 1952
Doğum Yeri: Hamont, Flanders, Belçika
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 7.8 2,461
2008 Dram Oyuncu 7.5 261
2007 55 Dram Oyuncu 7.4 17,572

Antonia'nın Yazgısı
1995 43 Komedi Oyuncu 7.5 7,564
1980 28 Dram Oyuncu 6.2 130
Film Altyazıları
Venom (3,137) A Simple Favor (2,815) First Man (2,025) Roma (1,721) Between Worlds (1,297) Lukas (1,101) The Predator (1,037) Sky Hunter (886) Mowgli (809) Goosebumps 2: Haunted Halloween (781)
Dizi Altyazıları
Arrow (3,000) Vikings (2,944) The Flash (1,953) Supergirl (1,659) Supernatural (1,642) Counterpart (1,120) La Casa de Papel (886) Friends (737) The Big Bang Theory (716) Doctor Who (680)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018