Giriş Kayıt
Jakob Beks

Jakob Beks (65)


Oyuncu

Jakob Beks, 20 Aralık 1952 Hamont, Flanders, Belçika doğumlu oyuncu.

Ben X (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Aralık 1952
Doğum Yeri: Hamont, Flanders, Belçika
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 7.9 1,962
2008 Dram Oyuncu 7.5 257
2007 55 Dram Oyuncu 7.5 16,257

Antonia'nın Yazgısı
1995 43 Komedi Oyuncu 7.5 7,313
1980 28 Dram Oyuncu 6.1 114
Film Altyazıları
The Meg (3,429) Ant-Man and the Wasp (3,146) Apostle (2,544) The Spy Who Dumped Me (1,603) I Still See You (1,184) Destination Wedding (1,099) Deadpool 2 (1,061) The Equalizer 2 (1,022) Skyscraper (844) UFO (771)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018