Giriş Kayıt
Jakob Beks

Jakob Beks (65)


Oyuncu

Jakob Beks, 20 Aralık 1952 Hamont, Flanders, Belçika doğumlu oyuncu.

Ben X (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Aralık 1952
Doğum Yeri: Hamont, Flanders, Belçika
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 7.9 1,962
2008 Dram Oyuncu 7.6 222
2007 55 Dram Oyuncu 7.5 16,257

Antonia'nın Yazgısı
1995 43 Komedi Oyuncu 7.5 7,313
1980 28 Dram Oyuncu 6.1 114
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,424) Castle Rock (3,772) The 100 (2,368) Sharp Objects (2,268) La casa de papel (2,157) Preacher (1,671) Suits (1,371) Vikings (1,156) Friends (1,004) Black Mirror (1,001)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018