Giriş Kayıt
Timur Bekmambetov

Timur Bekmambetov (57)


Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Timur Bekmambetov, 25 Haziran 1961 Guryev, Kazakh SSR, USSR [bugünkü Atyrau, Kazakhstan] doğumlu yapımcı, yönetmen, senarist.

Wanted (2008), Abraham Lincoln:Vampir Avcısı (2012), Kayıp Aranıyor (2018), Sanalüstü (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Haziran 1961
Doğum Yeri: Guryev, Kazakh SSR, USSR [bugünkü Atyrau, Kazakhstan]
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.68 m
10.0 (5 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp Aranıyor
2018 57 Dram Yapımcı 7.7 86,344
2018 57 Yapımcı 5.4 127
2018 57 Korku Yapımcı 5.8 11,577
2018 57 Gerilim Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.5 265
2017 56 Biyografi Yapımcı 6.1 547
2017 56 Macera Yapımcı 7.3 4,648
2016 55 Komedi Yönetmen
Yapımcı
3.7 477
2016 55 Aksiyon Yönetmen 5.7 37,232
2016 55 Suç 5.8 6,400
2015 54 Aksiyon Yapımcı 6.7 76,666
2015 54 Komedi Yapımcı 4.6 1,113
2015 54 Macera Yapımcı 6.9 2,897
2015 54 Komedi Yapımcı 3.8 79
2015 54 Komedi Yapımcı 4.7 169

Karlar Kraliçesi 2
2014 53 Animasyon Yapımcı 6.3 2,000
2014 53 Komedi Yapımcı 3.9 784

Sanalüstü
2014 53 Korku Yapımcı 5.6 61,106
2013 52 Komedi Yapımcı 5.6 1,192
2013 52 Komedi Yapımcı 5.5 2,224
2013 52 Yönetmen    

Karlar Kraliçesi
2012 51 Animasyon Yapımcı 5.5 2,058
2012 51 Yapımcı 3.0 603

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 51 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
5.9 141,943

Kikoriki: Yenilmez Takım
2011 50 Animasyon Yapımcı 6.1 269

Karanlık Saat
2011 50 Aksiyon Yapımcı 4.9 54,755
2011 50 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 1,930

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 50 Korku Yapımcı
Çeşitli
5.2 51,095
2011 50 Belgesel Yapımcı 7.8 7,088

Düzenbazlar
2011 50 Komedi Yapımcı 6.1 2,587
2010 49 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.3 2,581
2009 48 Animasyon Yapımcı 7.1 124,886
2009 48 Aksiyon Yapımcı 5.8 4,217
2008 47 Aksiyon Yönetmen 6.7 337,157
2007 46 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.1 3,062

Gündüz Nöbeti
2006 45 Aksiyon Yönetmen
Senarist
6.5 32,040

Gece Nöbeti
2004 43 Aksiyon Yönetmen
Senarist
6.5 50,387
2002 41 Aksiyon Senarist
Yönetmen
3.2 161
1994 33 Savaş Senarist
Yönetmen
5.7 66
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019