Giriş Kayıt
John Behring

John Behring


Yönetmen, Yapımcı

John Behring, yönetmen, yapımcı.

Ok (2012), Numb3rs (2005), Hellcats (2010), Do No Harm (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yönetmen 7.0 8,523
2014 Aksiyon Yönetmen 7.9 181,211
2013 Dram Yönetmen 6.9 2,844

Ok
2012 Aksiyon Yönetmen 7.7 362,925
2011 Dram Yönetmen 7.8 98,430
2010 Komedi Yönetmen 6.8 9,583
2010 Suç Yönetmen 7.5 26,967

Vampir Günlükleri
2009 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.7 253,587
2007 Suç Yönetmen 8.3 31,050
2005 Suç Yapımcı
Yönetmen
6.9 36,084

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Yönetmen 6.4 39,724
2002 Dram Yönetmen    
1998 Dram Yönetmen 7.1 65,489
1994 Komedi Çeşitli 5.7 4,139
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,397) The Sinner (2,164) La Casa de Papel (1,454) Castle Rock (1,437) Shameless (1,419) A Discovery of Witches (1,355) Bodyguard (1,323) Suits (1,315) The 100 (1,266) Fear the Walking Dead (999)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018