Giriş Kayıt
Morgan Beggs

Morgan Beggs


Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Morgan Beggs, yönetmen asistanı, yönetmen.

Bir Varmış Bir Yokmuş (2011), RoboCop (2014), Şeytan Çarpması (2005), Percy Jackson: Canavarlar Denizi (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Morgan James Beggs
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Yönetmen Asistanı 5.7 12,757
2015 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 96,526
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.2 202,063

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Yönetmen Asistanı 5.8 99,926

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Yönetmen Asistanı 7.8 195,540

Gizli Çember
2011 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 42,520
2010 Macera Yönetmen Asistanı 6.6 15,682
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 7.3 4,906

Şeytan Çarpması
2005 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 108,910
2005 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.7 80,240

4400
2004 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı
Yönetmen
7.4 39,606

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.0 40,777
2003 Macera Yönetmen Asistanı 7.5 13,909
2003 Dram Yönetmen Asistanı 7.9 7,224
2002 Aile Yönetmen Asistanı 5.5 361
2001 Macera Yönetmen Asistanı
Yönetmen
7.5 106,689

Sırılsıklam Aşık
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 12,919
2000 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 28,267

Şaşkınlar
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 5.7 7,589
1996 Macera Yönetmen Asistanı 5.7 4,741
1996 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 3,846
1995 Macera Yönetmen Asistanı 6.0 3,723

Zaman Polisi
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 50,584
1994 Gerilim Yönetmen Asistanı 5.7 607

Çifte Bela
1993 Macera Yönetmen Asistanı 5.9 2,800

Gizli Dosyalar
1993 Dram Yönetmen Asistanı 8.7 178,613
1993 Macera Yönetmen Asistanı 6.3 714

Yanlış Hüküm
1993 Suç Yönetmen Asistanı 6.3 141
1992 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 239
1991 Korku Yönetmen Asistanı 6.4 3,080

21. Cadde
1987 Suç Yönetmen Asistanı 7.3 9,671
Film Altyazıları
Venom (3,819) A Simple Favor (3,237) Roma (2,822) First Man (2,407) The House with a Clock in Its Walls (1,916) Between Worlds (1,483) Lukas (1,407) The Predator (1,226) Sky Hunter (975) Mowgli (943)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,468) Arrow (3,345) Supernatural (2,755) The Flash (2,332) Supergirl (1,752) Counterpart (1,221) La Casa de Papel (1,080) Friends (878) The Big Bang Theory (828) Doctor Who (754)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018