Giriş Kayıt
Nartai Begalin

Nartai Begalin


Oyuncu

Nartai Begalin, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: N. Begalin | Nartaj Begalin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Aksiyon Oyuncu 6.9 122
1991 Dram Oyuncu 7.0 99
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 889
1980 Aksiyon Oyuncu 6.9 512
1979 Macera Oyuncu 6.8 45
1977 Oyuncu 7.3 28
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,950) Suits (1,791) The Sinner (1,725) Shameless (1,542) La Casa de Papel (1,382) Fear the Walking Dead (1,352) Castle Rock (1,312) Bodyguard (1,254) Mayans M.C. (1,176) The 100 (1,134)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018