Giriş Kayıt
Judi Beecher

Judi Beecher (6)


Oyuncu

Judi Beecher, 30 Kasım 2012 Garden City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Takip 3: Son Karşılaşma (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Kasım 2012
Doğum Yeri: Garden City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Judy Beecher
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 6 Komedi Oyuncu 5.7 2,174

Takip 3: Son Karşılaşma
2014 2 Aksiyon Oyuncu 6.0 163,177
2014 2 Korku Oyuncu 3.8 260
2014 2 Biyografi Oyuncu 6.2 10,157
2013 1 Dram Oyuncu 8.1 10
2009 Belgesel Oyuncu 8.1 26

Bundy: Bir Amerikan Ikonu
2008 Suç Oyuncu 3.9 753

Stepford Kadınları
2004 Komedi Oyuncu 5.3 55,710

Diğer Kızkardeş
1999 Komedi Çeşitli 6.5 11,341
1999 Aksiyon Çeşitli 7.9 8,331

Basit Bir Plan
1998 Suç Çeşitli 7.5 57,738

Kusursuz Cinayet
1998 Suç Çeşitli 6.5 72,757
1998 Aksiyon Oyuncu 6.7 367,142

Büyük Hesaplaşma
1995 Aksiyon Çeşitli 8.2 518,171
1956 Dram Oyuncu 6.3 1,674
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,731) This Is Us (2,441) Star Trek: Discovery (2,275) Gotham (1,566) The Flash (1,405) Vikings (1,221) The OA (1,052) The Blacklist (906) American Gods (830) Arrow (719)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019