Giriş Kayıt
Cheryl Bedford

Cheryl Bedford


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Cheryl Bedford, yapımcı, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Cheryl L. Bedford | Cheryl Lynn Bedford
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
3.0 107
2013 Aksiyon 5.6 261
2011 Belgesel Yapımcı 7.7 479
2008 Kısa Metraj Yapım Yöneticisi 5.0 168
2006 Dram Yapımcı 5.2 59
2005 Komedi Yapımcı 5.0 172
1997 Komedi Çeşitli 6.2 100
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019