Giriş Kayıt
John Beckett

John Beckett


Müzisyen, Oyuncu, Müzisyen, Yapımcı

John Beckett, müzisyen, oyuncu, müzisyen, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Johnny Bivouac
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Müzik 4.4 257
2015 Fantastik Yapımcı 2.2 485
2013 Dram Müzik 6.0 1,915
2000 Komedi Oyuncu
Müzik
6.5 4,792
2000 Komedi Müzik
Oyuncu
8.2 415

Karanlık Tutkular
1995 Dram Müzik 5.9 3,238
Dizi Altyazıları
Vikings (10,571) True Detective (4,802) The Punisher (4,154) Luther (2,963) The Big Bang Theory (2,377) Supernatural (2,337) The Flash (1,873) Project Blue Book (1,727) Gotham (1,672) The Blacklist (1,517)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019