Giriş Kayıt
John Beckett

John Beckett


Müzisyen, Oyuncu, Müzisyen, Yapımcı

John Beckett, müzisyen, oyuncu, müzisyen, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Johnny Bivouac
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Müzik 4.4 256
2015 Fantastik Yapımcı 2.2 484
2013 Dram Müzik 6.0 1,907
2000 Komedi Oyuncu
Müzik
6.5 4,750
2000 Komedi Müzik
Oyuncu
8.2 413

Karanlık Tutkular
1995 Dram Müzik 5.9 3,210
Dizi Altyazıları
Origin (3,198) Narcos: Mexico (2,733) The Big Bang Theory (1,935) Titans (1,918) Supernatural (1,776) Doctor Who (1,527) The Last Ship (1,250) Outlander (1,188) The Last Kingdom (1,104) The Flash (950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018