Giriş Kayıt
James Becker

James Becker


Sanat Bölümü

James Becker, sanat bölümü.

Büyük Hata (2009), Küp 2 Hiperküp (2002), Kayıp Çocuk (2014), Camp Rock 2: The Final Jam (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp Çocuk
2014 Suç Sanat Bölümü 5.9 26,252

Kasaba Kızları
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 3,640

Dost musun, Düşman mı ?
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.1 3,600
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.3 13,995

Büyük Hata
2009 Dram Sanat Bölümü 6.3 64,305
2008 Dram Sanat Bölümü 6.0 540

Küp 2 Hiperküp
2002 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 5.6 57,715
Dizi Altyazıları
True Detective (7,729) Shameless (3,771) Vikings (2,400) Inside No. 9 (1,848) Counterpart (1,407) The Blacklist (1,224) Shooter (1,146) Arrow (1,118) Gotham (990) The Flash (934)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019