Giriş Kayıt
Frank Becker

Frank Becker


Müzisyen, Sesler, Müzisyen

Frank Becker, müzisyen, sesler, müzisyen.

Diğer Bir İsmi: Frank W. Becker
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Belgesel Müzik 7.5 254

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Müzik 8.0 18,195
1988 Macera Sesler
Müzik
7.0 679
1987 Animasyon Müzik
Müzik
7.1 1,835
1987 Belgesel Müzik 7.9 1,046
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,700) Suits (1,638) The Sinner (1,501) Shameless (1,399) Fear the Walking Dead (1,253) La Casa de Papel (1,228) Castle Rock (1,159) Mayans M.C. (1,140) Bodyguard (1,123) The 100 (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018