Giriş Kayıt
Pernille Bech Christensen

Pernille Bech Christensen


Editör, Yapımcı

Pernille Bech Christensen, editör, yapımcı.

Daha İyi Bir Dünyada (2010), Düğünden Sonra (2006), İntikam (2014), Yangında Kaybettiğimiz Şeyler (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Pernille Christensen | Pernille Kristensen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı 7.3 1,071
2016 Dram Editör 5.8 2,899

İntikam
2014 Dram Editör 6.7 32,086

İkinci Bir Şans
2014 Dram Editör 6.8 4,763
2014 Dram Editör 5.4 23,410

Sülün Katilleri
2014 Suç 7.1 14,497

Sessiz Kalp
2014 Dram 7.1 1,362

Sadece Aşk
2012 Komedi Editör 6.5 11,978
2012 Suç Yapımcı 7.2 2,235

Daha İyi Bir Dünyada
2010 Dram Editör 7.6 36,148
2009 Kısa Metraj Editör 6.5 116

Korkma Benden
2008 Dram Editör 6.3 1,444

Yangında Kaybettiğimiz Şeyler
2007 Dram Editör 7.2 26,439

Düğünden Sonra
2006 Dram Editör 7.8 28,988

Kardeşler
2004 Dram Editör 7.5 10,289

Açık Kalpler
2002 Dram Editör 7.6 8,889
2002 Dram Editör 6.8 530
2000 Komedi Editör 5.2 1,857
1999 Komedi Editör 6.9 3,797
1995 Dram Editör 6.5 718

Krallık
1994 Komedi Editör 8.3 15,908
1994 Editör 5.8 83
Dizi Altyazıları
Vikings (12,607) True Detective (6,215) The Punisher (5,901) The Big Bang Theory (3,437) Supernatural (3,415) Luther (2,606) Gotham (2,401) The Blacklist (1,936) Star Trek: Discovery (1,821) Project Blue Book (1,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019